Актуелно

Ухапшен осумњичени за трговину дрогом

01.07.2022.
ПУ Врање

Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању ухапсили су  Н.Н. (1975) из овог града, због постојања основа сумње да je извршиo кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Сумња се да је он, у претходном периоду, мушкарцу (45) година продао лекове са листе психоактивних супстанци, као и да је двадесетдеветогодишњој жени продао  два пакетића материје за коју се сумња да је марихуана, док је она један пакетић дала мушкарцу ( 35).

Н.Н. се такође сумњичи и да је у фебруару мању количину исте материје продао другом четрдесетпетогодишњем мушкарцу из Врања.

Против тројице мушкараца и жене, сви из Врања, Вишем јавном тужилаштву у Врању биће поднета кривична пријава у редовном поступку због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћено држање опојних дрога, а против жене и за кривично дело омогућавање уживања опојних дрога.

 Осумњиченом Н.Н. је по налогу заменика тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Врању, одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву