Aktuelno

Povodom obeležavanja 24. godine od početка NATO agresije državni sekretar Stevandić položio venac na spomenik Milici Rakić

24.03.2023.
Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova dr Danilo Stevandić, povodom obeležavanja 24. godine od početka NATO agresije 1999. godine, položio je danas venac na spomenik Milici Rakić, trogodišnjoj devojčici koja je stradala tokom NATO bombardovanja i na spomen obeležje „Večna vatra“ koji je podignut u znak sećanja na sve žrtve bombardovanja...

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova dr Danilo Stevandić, povodom obeležavanja 24. godine od početka NATO agresije 1999. godine, položio je danas venac na spomenik Milici Rakić, trogodišnjoj devojčici koja je stradala tokom NATO bombardovanja i na spomen obeležje „Večna vatra“  koji je podignut u znak sećanja na sve žrtve bombardovanja.

„Milica Rakić simbol je svih nevinih žrtava i naša je obaveza da čuvamo sećanje na njih. Zločin koji se desio našem narodu i zemlјi ne sme biti zaboravlјen“, istakao je državni sekretar.  

Naglasio je da Ministarstvo unutrašnjih poslova čuva uspomenu na sve stradale pripadnike MUP-a, koji su bili na prvoj liniji odbrane svoje zemlјe i za njenu slobodu dali najvrednije – život.