Актуелно

Министар унутрашњих послова Александар Вулин отворио Србија рели у Врњачкој Бањи

23.09.2022.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин свечано је отворио вечерас 55. Србија рели у Врњачкој Бањи, у организацији Ауто - мото савеза Србије...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин свечано је отворио вечерас 55. Србија рели у Врњачкој Бањи, у организацији Ауто - мото савеза Србије.

„И ове године смо заједно, не само да покажемо да смо најбољи возачи, већ да покажемо да смо најбољи људи. Има, кажу, места у којима је вода боља, лековитија, топлија, али нема тог места у коме наше госте чекају бољи људи, нема тог места у коме ће се боље и лепше осећати наши гости. Ово је место у које се вреди вратити“, поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Министар унутрашњих послова пожелео је свим учесницима срећу и да имају безбедну и сигурну вожњу.

„Хвала вам што сте дошли вечерас, хвала нашим гостима, Ауто-мото савезу, а ја се надам да ће сви бити безбедни и успешни. Нека победи најбољи, посебно, ако је тај најбољи из Србије“, нагласио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Председник Ауто-мото савеза Србије Дејан Стојић изразио је задовољство због почетка 55. Србија рели такмичења.

 „То је најпрестижније ауто такмичење у ауто- спорту и најстарије такмичење не само у Србији, већ и региону“, истакао је Стојић, захваливши се МУП-у Србије и министру Вулину на помоћи и подршци у организацији овог престижног такмичења.

Србија рели трајаће до 25. септембра.