Актуелно

Министар Стефановић пожелео грађанима Србије и припадницима МУП-а да им 2020. година донесе све оно што пожеле у новогодишњој ноћи

31.12.2019.
Стефановић: „За нас је свака нова година нови изазов - да поверење у полицију буде још веће, нови полицајци и ватрогасци све бројнији, а број кривичних дела све мањи. Успели смо и ове године да смањимо стопу криминалитета и запленимо рекордну количину наркотика. Ту свакако нећемо стати, већ ћемо и наредне године наставити да радимо још снажније и посвећеније, у служби свих грађана Србије“...

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић пожелео је грађанима Србије и припадницима МУП-а да им 2020. година донесе све оно што пожеле у новогодишњој ноћи.

Министар је поручио да је захваљујући великом и посвећеном раду припадника Министарства унутрашњих послова, Србија безбедна и стабилна земља и нову годину дочекује у миру.

„За нас је свака нова година нови изазов - да поверење у полицију буде још веће, нови полицајци и ватрогасци све бројнији, а број кривичних дела све мањи. Успели смо и ове године да смањимо стопу криминалитета и запленимо рекордну количину наркотика. Ту свакако нећемо стати, већ ћемо и наредне године наставити да радимо још снажније и посвећеније, у служби свих грађана Србије“, рекао је министар.

Стефановић се захвалио свим припадницима Министарства унутрашњих послова на свему што чине за грађане.

„Хвала на сваком дану који сте провели у униформи, свакој ноћи на радном месту, на свакој жртви коју сте поднели да би наша деца била насмејана и безбрижна. Хвала на огромном раду који Србија препознаје, и хвала на одличним резултатима на које смо сви поносни“, истакао је министар Стефановић.