Актуелно

Стефановић и Чупријан састали сe на маргинама 10. Међународног скупа високих званичника задужених за питања безбедности у Уфи

19.06.2019.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са замеником министра за цивилну заштиту и ванредне ситуације Русије Александром Чупријаном о унапређењу сарадње двеју земаља у области ванредних ситуација...
Стефановић и Чупријан састали сe на маргинама 10. Међународног скупа... у Уфи
Стефановић и Чупријан састали сe на маргинама 10. Међународног скупа... у Уфи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са замеником министра за цивилну заштиту и ванредне ситуације Русије Александром Чупријаном о унапређењу сарадње двеју земаља у области ванредних ситуација.  

Стефановић и Чупријан су, на маргинама 10. Међународног скупа високих званичника задужених за питања безбедности у Уфи,  разговарали о предстојећој међународној вежби „Србија 2019“ у области управљања последицима ванредних ситуација, у организацији два министарства.

Чупријан је поводом ове вежбе спасилачких тимова, која ће се одржати у периоду од 25. до 27. јуна ове године у Нишу, најавио своју посету Србији и уједно се захвалио Стефановићу на досадашњој доброј сарадњи два министарства.