Aktuelno

Donacija vozila MUP-u od strane Japana

27.04.2017.
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastaće se u četvrtak, 27. aprila 2017. godine, u 10.00 časova, sa ambasadorom Japana Đuićiem Takaharom i podregionalnim koordinatorom Međunarodne organizacije za migracije za Zapadni Balkan (IOM) Piterom Van Der Auveraertom. (Palata „Srbija“, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočno krilo)...

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastaće se u četvrtak, 27. aprila  2017. godine, u 10.00 časova, sa ambasadorom Japana Đuićiem Takaharom i podregionalnim koordinatorom Međunarodne organizacije za migracije za Zapadni Balkan (IOM) Piterom Van Der Auveraertom. (Palata „Srbija“, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočno krilo).

Nakon sastanka, Stefanović, Takahara i Auveraert će prisustvovati primopredaji vozila koja je Ministarstvu unutrašnjih poslova donirala Ambasada Japana pod posredstvom IOM-a.

Snimateljima i fotoreporterima biće dozvoljeno snimanje početka sastanka, a nakon ceremonije primopredaje vozila koja će biti održana na platou ispred Palate Srbija (kod Fontane), predviđene su izjave za medije.