Aktuelno

Akreditacije za praćenje Svečane akademije povodom obeležavanja Dana MUP-a i Dana policije

14.06.2019.
Podsećamo medije zainteresovane za praćenje Svečane akademije povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, u nedelјu, 16. juna 2019. godine u „Sava centru“, da akreditacije pošalјu na mejl biro@mup.gov.rs, danas do 15 časova...

Broj: 25/19
14. jun 2019. godine

Centralna Svečana akademija povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana u nedelјu, 16. juna 2019. godine u 19 časova u „Sava centru“ (Milentija Popovića 9, južni ulaz iz pravca auto - puta).   

Podsećamo medije zainteresovane za praćenje Svečane akademije, koji se do sada nisu akreditovali, da akreditacije pošalјu na mejl biro@mup.gov.rs, danas do 15 časova.
 
Akreditacije će moći da se preuzmu u subotu, 15. juna od 12 časova u kancelariji 106, Palata „Srbija“, zapadno krilo, I sprat, Bulevar Mihajla Pupina 2.  

Proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u nedelјu, 16. juna počeće tradicionalnim svečanim defileom čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije i Slovačke, Knez Mihailovom ulicom u 11.30 časova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od 11 časova na taktičko tehničkom zboru na Kalemegdanu prikazaće veštine, opremu i vozila koja koriste u radu, a građani će imati priliku da se upoznaju sa preventivnim projektima koje sprovodi Ministarstvo i sa metodama rada  različitih organizacionih jedinica policije.

Pozivamo novinare, snimatelјe i fotoreportere da prisustvuju Svečanoj akademiji i ujedno molimo medijske ekipe da u nedelјu 16. juna na južnom ulazu iz pravca auto – puta „Sava centra“ budu najkasnije do 18.30 časova.