Aktuelno

Obeležavanje Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije

07.06.2020.
Centralna manifestacija povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana 7. juna 2020. godine na platou ispred Palate „Srbija“, dok će tradicionalni svečani defile čete konjanika Policijske brigade i Policijskog orkestra, Knez Mihailovom ulicom, biti održan 6. juna 2020. godine...

Broj: 8/20
4. jun 2020. godine

Centralna manifestacija povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana u nedelјu 7. juna 2020. godine u 11 časova na platou ispred Palate „Srbija“.

Neophodno je da mediji zainteresovani za praćenje ovog događaja akreditacije pošalјu na mejl biro@mup.gov.rs, najkasnije do subote 6. juna do 14 časova.

Akreditacije će moći da se preuzmu u subotu, od 15 časova, u kancelariji 106, Palata „Srbija“, zapadno krilo, I sprat, Bulevar Mihajla Pupina 2a.

Napominjemo da akreditovane medijske ekipe na istočnom ulazu Palate „Srbija“, u nedelјu 7. juna, treba da budu najkasnije u 10.15 časova.

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije tradicionalni svečani defile čete konjanika Policijske brigade i Policijskog orkestra Ministarstva unutrašnjih poslova, Knez Mihailovom ulicom, biće održan u subotu u 14 časova.