Актуелно

Донација возила МУП-у од стране Јапана

27.04.2017.
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састаће се у четвртак, 27. априла 2017. године, у 10.00 часова, са амбасадором Јапана Ђуићием Такахаром и подрегионалним координатором Међународне организације за миграције за Западни Балкан (ИОМ) Питером Ван Дер Аувераертом. (Палата „Србија“, Булевар Михајла Пупина 2, источно крило)...

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састаће се у четвртак, 27. априла  2017. године, у 10.00 часова, са амбасадором Јапана Ђуићием Такахаром и подрегионалним координатором Међународне организације за миграције за Западни Балкан (ИОМ) Питером Ван Дер Аувераертом. (Палата „Србија“, Булевар Михајла Пупина 2, источно крило).

Након састанка, Стефановић, Такахара и Аувераерт ће присуствовати примопредаји возила која је Министарству унутрашњих послова донирала Амбасада Јапана под посредством ИОМ-а.

Сниматељима и фоторепортерима биће дозвољено снимање почетка састанка, а након церемоније примопредаје возила која ће бити одржана на платоу испред Палате Србија (код Фонтане), предвиђене су изјаве за медије.