Актуелно

Kонференција о висoкотехнолошком криминалу и информационој безбедности „Повежи се сигурно!“

20.09.2018.
Дводневна конференција о висoкотехнолошком криминалу и информационој безбедности „Повежи се сигурно!“ биће одржана у четвртак 20. и петак 21. септембра у Палати „Србија“ у Београду (Булевар Михајла Пупина 2, источно крило)...

Дводневна конференција о висoкотехнолошком криминалу и информационој безбедности „Повежи се сигурно!“ биће одржана у четвртак 20. и петак 21. септембра у Палати „Србија“ у Београду (Булевар Михајла Пупина 2, источно крило).

У уводном делу конференције, која ће свечано бити отворена у четвртак 20. септембра у 9 часова, обратиће се председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и европски комесар за унутрашња питања и миграције Димитрис Аврамопулос.

Дочек званица и руковање домаћина конференције министра Стефановића са званицама предвиђено је у 8.30 сати.

На првој сесији „Висoкотехнолошки криминал и информациона безбедност“, која ће почети у 10 часова, говориће, између осталих, министар унутрашњих послова Републике Турске Сулејман Сојлу, министар унутрашњих послова Мађарске Шандор Пинтер, министар унутрашњих послова Црне Горе Мевлудин Нухоџић и министар унутрашњих послова Македоније Оливер Спасовски.  

Неопходно је да медијске екипе акредитоване за праћење ове  конференције на источном улазу Палате „Србија“ буду најкасније у 8 часова.  

Подсећамо акредитоване медијске екипе да акредитације могу преузети данас од 16 до 19 часова у Палати „Србија“, западно крило, канцеларија 106 , први спрат.