Aktuelno

Rasvetlјeno pet krađa

14.05.2019.
PU Novi Pazar

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su sugrađanina M. K. (1988), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio pet krađa.

Sumnja se da je on, 12. maja ove godine, u okolini Novog Pazara, iz nezaklјučanog pomoćnog objekta, ukrao tri električne bušilice, kosilicu,  dve pumpe za vodu  i drugi sitni alat.

Takođe, on se tereti da je, istog dana, iz dvorišta porodične kuće u Novom Pazaru, ukrao bicikl, koji je policija pronašla i vratila oštećenom.

On je, kako se sumnja, 11. maja ove godine, iz otklјučane garaže u sklopu dvorišta kuće u okolini Novog Pazara, uzeo dve motorne testere marke „stil“, koje je policija pronašla i vratila vlasniku.

Takođe, sumnja se da je on, 10. maja ove godine, iz dvorišta porodične kuće u Novom Pazaru, ukrao bicikl, kao i da je 1. maja,  u okolini Novog Pazara, iz vozila marke „lančia“, vlasništvo tridesetsedmogodišnjeg muškarca, ukrao  akumulator.

Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog  javnog  tužilaštva, određeno zadržavanja do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.