Aktuelno

Privremeno obustavlјanje saobraćaja u više ulica u Beogradu

19.04.2019.
MUP

Broj: 312/19
19. april 2019. godine


Policijska uprava za grad Beograd obaveštava javnost da će danas u glavnog gradu saobraćaj, zbog najavlјenog velikog broja učesnika skupa u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, koji se očekuju iz svih delova Srbije, biti privremeno obustavlјen u više ulica.

U vremenskom intervalu od 13.30 časova biće zatvoren Bulevar Nikole Tesle na delu od Karađorđevog trga do Ulice Ušće, u oba smera, dok će Ulica Ušće na delu od Bulevara Nikole Tesle do Brankovog mosta biti zatvorena od 14 časova.

U vremenu od 13.45 časova, Ulica Vladimira Popovića na delu od Ulice Jurija Gagarina do Starog sajmišta biće zatvorena u oba smera, a od 14 časova biće obustavlјen saobraćaj u Bulevaru Milutina Milankovića od Ulice Milentija Popovića do Tošinog bunara u oba smera.

U vremenu od 13.45 časova, saobraćaj će biti obustavlјen u Bulevaru  umetnosti od Bulevara dr Zorana Đinđića do Bulevara Milutina Milankovića.

U popodnevnim satima, od 16.30 sati, tokom kretanja učesnika skupa, doći će do privremene obustave saobraćaja u Bulevaru Mihajla Pupina, na Brankovom mostu, Ulici Brankovoj i na Zelenom vencu.

Od 14.30 časova za saobraćaj će biti zatvorena Ulica kneza Miloša i deo Takovske ulice do Ulice 27. marta u oba smera, a Savska i Sarajevska ulica od Drinske do Nemanjine biće zatvorena od 14.45 sati.

Nemanjina ulica od Savskog trga do Slavije biće zatvorena za saobraćaj od 14.45 sati, dok će od 14 časova saobraćaj povremeno biti obustavlјen u Bulevaru kralјa Aleksandra, od Trga Nikole Pašića u pravcu Batutove ulice.

Trg Nikole Pašića zatvoren je za saobraćaj do ponoći.

Apelujemo na građane za razumevanje i strplјenje. Molimo ih da se uzdrže od korišćenja privatnih vozila i da se pridržavaju uputstava pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji će biti angažovani na  poslovima regulisanja saobraćaja.