Aktuelno

MUP će preduzeti maksimalne mere obezbeđenja povodom predstojeće posete predsednika Republike Francuske Emanuela Makrona

14.07.2019.
MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeće maksimalne mere obezbeđenja povodom predstojeće posete predsednika Republike Francuske Emanuela Makrona koje će dovesti do izmene režima saobraćaja u određenim delovima Beograda.

Saobraćaj će u ponedelјak u popodnevnim satima u Beogradu biti povremeno obustavlјan na auto-putu, u pravcu ka Beogradu, i svim pristupnim saobraćajnicama, kao i u Ulici kneza Miloša i u centralnim gradskim ulicama.

Pripadnici Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata primenjivaće posebne mere fizičkog i tehničkog obezbeđenja na trasama kretanja štićene ličnosti, a pripadnici Uprave saobraćajne policije preduzimaće intenzivne mere u cilјu normalizacije saobraćaja nakon prolaska kolone sa štićenom ličnošću.

Molimo građane da imaju razumevanja za aktivnosti koje će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimati tokom predstojeće posete francuskog predsednika.