Актуелно

Привремено обустављaње саобраћаја у више улица у Београду

19.04.2019.
МУП

Број: 312/19
19. април 2019. године


Полицијска управа за град Београд обавештава јавност да ће данас у главног граду саобраћај, због најављеног великог броја учесника скупa у оквиру кампање „Будућност Србије“, који се очекују из свих делова Србије, бити привремено обустављен у више улица.

У временском интервалу од 13.30 часова биће затворен Булевар Николе Тесле на делу од Карађорђевог трга до Улице Ушће, у оба смера, док ће Улица Ушће на делу од Булевара Николе Тесле до Бранковог моста бити затворена од 14 часова.

У времену од 13.45 часова, Улица Владимира Поповића на делу од Улице Јурија Гагарина до Старог сајмишта биће затворена у оба смера, а од 14 часова биће обустављен саобраћај у Булевару Милутина Миланковића од Улице Милентија Поповића до Тошиног бунара у оба смера.

У времену од 13.45 часова, саобраћај ће бити обустављен у Булевару  уметности од Булевара др Зорана Ђинђића до Булевара Милутина Миланковића.

У поподневним сатима, од 16.30 сати, током кретања учесника скупа, доћи ће до привремене обуставе саобраћаја у Булевару Михајла Пупина, на Бранковом мосту, Улици Бранковој и на Зеленом венцу.

Од 14.30 часова за саобраћај ће бити затворена Улица кнеза Милоша и део Таковске улице до Улице 27. марта у оба смера, а Савска и Сарајевска улица од Дринске до Немањине биће затворена од 14.45 сати.

Немањина улица од Савског трга до Славије биће затворена за саобраћај од 14.45 сати, док ће од 14 часова саобраћај повремено бити обустављен у Булевару краља Александра, од Трга Николе Пашића у правцу Батутове улице.

Трг Николе Пашића затворен је за саобраћај до поноћи.

Апелујемо на грађане за разумевање и стрпљење. Молимо их да се уздрже од коришћења приватних возила и да се придржавају упутстава припадника Министарства унутрашњих послова који ће бити ангажовани на  пословима регулисања саобраћаја.