Актуелно

Управљали возилом под дејством психоактивних супстанци, односно без возачке дозволе

20.09.2021.
ПУ за град Београд

Припадници саобраћајне полиције у Београду искључили су из саобраћаја тројицу возача аутомобила који су управљали возилом под дејством психоактивних супстанци, односно без возачке дозволе.

Полиција је ноћас око 1.30 часова у Булевару Михајла Пупина у Новом Београду зауставила аутомобил марке „фолксваген“ којим је управљао двадесетједногодишњи мушкарац. Даљом контролом утврђено је да је возач превозио више особа него што је дозвољено, а дрога тестом и да је позитиван на кокаин и амфетамин.

Из саобраћаја је у Јајинцима искључен двадесетдвогодишњак који је, како је утврђено дрога тестом, управљао аутомобилом под дејством кокаина и канабиса.

Саобраћајна полиција је око поноћи у Улици мајора Зорана Радосављевића зауставила деветнаестогодишњака који је управљао аутомобилом марке „фијат“. Утврђено је да не поседује возачку дозволу ни за једну категорију моторних возила.

Тројици возача одређено је задржавање у службеним просторијама полиције и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве.