Актуелно

Кажњени због насилничке вожње и непоседовања возачке дозволе

27.09.2022.
ПУ Сремска Митровица

Припадници саобраћајне полиције Полицијске управе у Сремској Митровици, приликом контроле саобраћаја, открили су четворицу возача који су учинили прекршај насилничка вожња, двојицу који су возили под дејством психоактивних супстанци, од којих један није имао возачку дозволу, као и још тројицу који су такође управљали возилима без возачке дозволе.

Полиција у Старој Пазови зауставила је четрдесетогодишњака који је возио „ауди“ са 2,45 промила алкохола у организму и педесетједногодишњег возача „кие“ са 2,46 промила алкохола.

У Руми је затечен четрдесетједногодишњак који је управљао „опелом“ са 2,24 промила алкохола у организму, а у Пећинцима двадесетседмогодишњи бициклиста са 2,26 промила алкохола.

Патрола у Инђији зауставила је четрдесетосмогодишњег мушкарца који је возио „бмв“ под утицајем кокаина и тридесетпетогодишњег возача „мерцедеса“ под дејством канабиса и без возачке дозволе.

Овим возачима је одређено задржавање и они су приведени прекршајним судијама.

Саобраћајна полиција у Сремској Митровици затекла је у околини града четрдесетпетогодишњег трактористу и тридесетдвогодишњег возача „пежоа“ без возачке дозволе, а у Старој Пазови осамнаестогодишњака који је управљао „ситроеном“ такође без возачке дозволе.

Они су доведени прекршајним судијама који су им изрекли новчане казне.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају, а посебно на возаче да доследно поштују све саобраћајне прописе, у циљу своје и безбедности других учесника у саобраћају.