Актуелно

Осумњичен за изазивање тешке саобраћајне незгоде

24.06.2019.
ПУ Крагујевац

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу поднеће кривичну пријаву против мушкарца (32) са подручја општине Кнић због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

Сумња се да је он, синоћ, око 22 сата, изазвао саобраћајну незгоду у месту Љубић код Кнића, у којој су учествовала три возила, погинуо мушкарац (53) са подручја ове општине, док су две особе повређене.

Он је, како се сумња, управљајући путничким возилом ''југо'', смером од Краљева према Крагујевцу, прешао је на леву коловозну траку и директно се сударио са возилима ''опел зафира'' и ''опел корса'', која су наилазила из супротног смера.

Путник у ''југу'' (53) подлегао је повредама на лицу места, возач овог возила задобио је тешке телесне повреде и задржан је на лечењу у Клиничком центру у Крагујевцу, док је возач ''опел корсе'' (34) из Крагујевца задобио лаке повреде.

Увиђај је извршио заменик основног јавног тужиоца у присуству припадника саобраћајне полиције Полицијске управе у Крагујевцу.