Актуелно

Заплењена дрога, ухапшена једна особа

17.09.2021.
ПУ за град Београд

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду запленили су око 3,5 килограма марихуане, око килограм хероина, око 150 грама кокаина, као и мању количину амфетамина и хашиша и ухапсили једну особу. У овој акцији заплењена је и пушка са муницијом.

Због постојања основа сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, ухапшен је М.Ђ. (2001).

Полиција је личним прегледом код осумњиченог пронашла мању количину кокаина и марихуане. Претресом куће и помоћних просторија у Добановцима у којој непријављено борави, пронађено је око 2,5 килограма марихуане, око килограм хероина, око 150 грама кокаина, око 100 грама амфетамина, око 100 грама хашиша, око осам килограма базе за увећање масе, електронска вагица, апарат за вакумирање, пушка-кратеж са седам патрона.

Прегледом отвореног простора, полиција је пронашла још око килограм марихуане коју је осумњичени, како се сумња, по договору око купопродаје са за сада непознатом особом ту оставио.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду.