Arhiva

SAJ obeležio krsnu slavu

21.11.2017.
Popović Ivković:„Želim vam da budete najbolji, najjači, najsposobniji u obavljanju svojih dužnosti za naše građane i našu državu. Želim vam da budete čvrst branik Republike Srbije, ali i snažna oštrica u borbi protiv kriminala“ ...
SAJ obeležio krsnu slavu
SAJ obeležio krsnu slavu
SAJ obeležio krsnu slavu
SAJ obeležio krsnu slavu

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković prisustvovala je danas obeležavanju krsne slave Specijalne antiterorističke jedinice u bazi u Batajnici.

Popović Ivković je u ime ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića čestitala svim pripadnicima SAJ-a krsnu slavu Svetog Arhangela Mihaila.

„Želim vam da budete najbolji, najjači, najsposobniji u obavljanju svojih dužnosti za naše građane i našu državu. Želim vam da budete čvrst branik Republike Srbije, ali i snažna oštrica u borbi protiv kriminala“ rekla je Popović Ivković u obraćanju pripadnicima SAJ-a.

Ona je istakla da se i na ovaj dan moramo setiti svih pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice koji su tragično izgubili živote obavljajući svoje dužnosti.

„I oni vas obavezuju da i dalje budete neustrašivi i nepokolebljivi“, poručila je Popović Ivković.

Prethodno su liturgiji i lomljenju slavskog kolača u crkvi pored baze SAJ-a osim državnog sekretara Biljane Popović Ivković prisustvovali komandant jedinice Spasoje Vulević, rukovodioci iz Ministarstva unutrašnjih poslova kao i pripadnici ove elitne jedinice.