Arhiva

Stefanović, Vulin i Lukač o daljem unapređenju saradnje u oblasti bezbednosti

10.11.2017.
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i ministar odbrane Aleksandar Vulin sastali su se danas u Beogradu sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganom Lukačem, sa kojim su razgovarali o daljem unapređenju saradnje u oblasti bezbednosti...

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i ministar odbrane Aleksandar Vulin sastali su se danas u Beogradu sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganom Lukačem, sa kojim su razgovarali o daljem unapređenju saradnje u oblasti bezbednosti.

Ministri policije Stefanović i Lukač razgovarali su, pre svega, o daljem jačanju saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, kao i saradnji visokoškolskih ustanova iz oblasti bezbednosti, tačnije naše Kriminalističko-policijske akademije i Policijske akademije iz Republike Srpske.

Tema sastanka trojice ministara bila je i razmena iskustava i znanja ljudi iz različitih jedinica policije i vojske, pre svega kroz zajedničke obuke.