Arhiva

Nebojša Stefanović i Mevludin Nuhodžić razgovarali o unapređenju saradnje dve zemlje u oblasti borbe protiv kriminala

02.10.2018.
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Tivtu sa ministrom unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludinom Nuhodžićem o unapređenju saradnje dve zemlje u oblast borbe protiv terorizma, organizovanog kriminala, ilegalnih migracija i trgovine ljudima...
Nebojša Stefanović i Mevludin Nuhodžić razgovarali u Tivtu o unapređenju saradnje dve zemlje
Nebojša Stefanović i Mevludin Nuhodžić razgovarali u Tivtu o unapređenju saradnje dve zemlje

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Tivtu sa ministrom unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludinom Nuhodžićem o unapređenju saradnje dve zemlje u oblast borbe protiv terorizma, organizovanog kriminala, ilegalnih migracija i trgovine ljudima.

Na sastanku, kome je prisustvovao i direktor policije Crne Gore Veselin Veljović i predsednik opštine Tivat Siniša Kusovac, istaknuto je da je neophodno unaprediti saradnju u oblasti zaštite bezbednosti granica, posebno tokom letnje i zimske turističke sezone, kada je povećan protok roba i putnika.

Ocenjeno je da značajnu ulogu u tome imaju zajedničke patrole, koje su prošle godine imale 129 aktivnosti na obezbeđenju državnih granica.

Ministar Stefanović će večeras u Podgorici prisustvovati svečanoj akademiji povodom obeležavanja Dana unutrašnjih poslova Crne Gore.