Архива

Стефановић: Желим вам да Нову годину дочекате са својим породицама у здрављу, љубави, весељу и са широким осмехом

31.12.2017.
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић упутио је данас честитку свим грађанима Србије и пожелео им да новогодишње празнике проведу у здрављу, љубави и весељу...
2017_12_31_Stefanovic_cestitka

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић упутио је данас честитку свим грађанима Србије и пожелео им да новогодишње празнике проведу у здрављу, љубави и весељу.

„Током читаве 2017. године наш тим посвећених професионалаца био је ту за вас. Неуморно смо радили да би свако дете наше земље било сигурно, да би сваки грађанин осетио да Србија напредује и да стабилност наше земље утиче на сваког од нас.

Хоћемо да и у наредној години будемо посвећени, вредни, марљиви и да резултате, које стварамо заједно са вама, осећате на сваком кораку.

Заплена више од четири тоне наркотика, смањење стопе криминалитета и повећање броја полицајаца само су део резултата које смо остварили у години за нама. У наредној години повећаћемо опремљеност, обученост и материјалну заштићеност полицајаца.

Учинићемо све да оснажимо њихов стандард и да грађани Србије буду потпуно безбедни и сигурни у сваком граду и општини наше земље.

Желим вам да Нову годину дочекате са својим породицама у здрављу, љубави, весељу и са широким осмехом који значи да наша Србија напредује“, поручио је Стефановић.