Архива

Ухапшен лажни радник Телевизије „Фокс“

22.04.2017.
МУП
Ухапшен лажни радник Телевизије „Фокс“
Ухапшен лажни радник Телевизије „Фокс“

Београд,

Број:332 /17

22. април 2017. године

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су С.Ш. (1977), држављанина  Републике Хрватске због постојања основа сумње да је на територији града Београда извршио више кривичних дела превара, лажно се представљајући као  радник  Телевизије „Фокс“.

Сумња се да је С.Ш. обилазећи угоститељске објекте и фризерске салоне оштећенима обећавао да ће посредовати да се запосле  као фризери, педикири, статисти у филмовима, јер има контакте у земљама Европске уније. За ту услугу  узимао је новац у износу од 40 до 50 евра због наводног „регулисања“ папира за одлазак у иностранство.

Осумњичени је обећавао и власницима фризерских салона и угоститељских објеката да ће у њиховим објектима снимати неке од телевизијских емисија, узимајући новац у износу од 100 евра са образложењем да су то трошкови уговора које ће они накнадно само потписати са телевизијском кућом.

Постоје основи сумње да је С.Ш. оштетио већи број грађана и привредних субјекта,  па полиција позива оштећене да се, уколико осумњиченог препознају на фотографији, јаве на број телефона 011/ 3008-140 у Полицијску станицу Нови Београд.

С.Ш. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву у Београду.