Архива

МУП у сваком тренутку гарантује безбедносну заштиту грађана

23.09.2017.
MУП

Београд

Број: 774/17

23. септембар 2017. године

У току ноћи између 22. и 23.9.2017. године припадници Министарства унутрашњих послова су на територији Полицијске управе за град Београд и Полицијске управе у Пријепољу спровели свеобухватну контролу саобраћаја са циљем проналаска лица по потерници, наркотика, нелегалног оружја и проналаска предмета који потичу или су у вези са извршењем кривичног дела.

Оваквим поступањем демонстрирана је спремност припадника Министарства да у најкраћем могућем времену подигну своје ресурсе и поступање на највиши могући ниво, како би се заштитила безбедност грађана, њихова имовина и извршила контрола лица и возила, при чему је могућност бекства таквих лица сведена на минимум.

На основу успешно изведених активности на подручју Полицијске управе за град Београд и Полицијске управе у Пријепољу, закључак је да Министарство може у сваком тренутку да гарантује безбедносну заштиту грађана и имовине и хватање извршиоца кривичног дела у најкраћем временском интервалу.

Припадници Министарства унутрашњих послова наставиће и убудуће са оваквим активностима на територији свих полицијских управа у циљу максималне заштите безбедности грађана.