Актуелно

Поповић Ивковић обишла припаднике Управе граничне полиције на Аеродрому „Никола Тесла“ и пожелела да и у 2020. остваре добре резултате

31.12.2019.
Поповић Ивковић:„Припадници Управе граничне полиције поднели су огроман терет у години за нама, а биће на услузи грађанима и током новогодишњих и божићних празника на 88 граничних прелаза широм Републике Србије“...

Државни секретар Министарства унутрашњих послова Биљана Поповић Ивковић обишла је вечерас припаднике Управе граничне полиције на Аеродрому „Никола Тесла“ и пожелела им да и у 2020. остваре добре резултате, као ове године.

„Припадници Управе граничне полиције поднели су огроман терет у години за нама, а биће на услузи грађанима и током новогодишњих и божићних празника на 88 граничних прелаза широм Републике Србије“, нагласила је Поповић Ивковић.

Поповић Ивковић је истакла да су преко наших граница ове године прешла 72 милиона путника.

„Само овде, на Аеродрому „Никола Тесла“, имали смо 5,7 милиона путника, односно 500.000 више у односу на претходну годину. То не чуди, имајући у виду да је на београдском аеродрому било 3.000 летова више“, рекла је Поповић Ивковић.

Она се истовремено захвалила припадницима Управе граничне полиције на обезбеђењу државне границе, али и на великим запленама наркотика на српским границама, које су у 2019. години износиле 2,6 тона.

„Желим свим припадницима МУП-а пуно успеха у раду у наредним годинама и желим им срећу и свако добро како на личном, тако и на професионалном плану“, поручила је Поповић Ивковић.