Актуелно

Обележавањe Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције

07.06.2020.
Централна манифестација поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције биће одржана 7. јуна 2020. године на платоу испред Палате „Србија“, док ће традиционални свечани дефиле чете коњаника Полицијске бригаде и Полицијског оркестра, Кнез Михаиловом улицом, бити одржан 6. јуна 2020. године...

Број: 8/20
4. јун 2020. године

Централна манифестација поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције биће одржана у недељу 7. јуна 2020. године у 11 часова на платоу испред Палате „Србија“.

Неопходно је да медији заинтересовани за праћење овог догађаја акредитације пошаљу на мејл biro@mup.gov.rs, најкасније до суботе 6. јуна до 14 часова.

Акредитације ће моћи да се преузму у суботу, од 15 часова, у канцеларији 106, Палата „Србија“, западно крило, I спрат, Булевар Михајла Пупина 2а.

Напомињемо да акредитоване медијске екипе на источном улазу Палате „Србија“, у недељу 7. јуна, треба да буду најкасније у 10.15 часова.

У склопу обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције традиционални свечани дефиле чете коњаника Полицијске бригаде и Полицијског оркестра Министарства унутрашњих послова, Кнез Михаиловом улицом, биће одржан у суботу у 14 часова.