Актуелно

Откривена 62 возача која су возила под дејством алкохола

22.11.2021.
ПУ Краљево

Припадници Министарства унутрашњих послова у Краљеву, током викенда, искључили су из саобраћаја 62 возача који су возили под дејством алкохола, од којих је девет задржано до истрежњења.

Полиција је на подручју Рашке зауставила петорицу возача, у Рудници тридесетдеветогодишњег мушкарца који је управљао „опелом“ са 2,21 промила алкохола у организму, у Улици Предрага Вилимоновића четрдесетшестогодишњег возача „сеата“ и шездесеттрогодишњег возача „форда“ са 1,90 и 1,75 промила, а у Власову тридесетпетогодишњака који је возио „опел“ са 1,53 промила.

Такође, у Улици Стара Стругара затечен је двадесетдеветогодишњи возач „пежоа“, који је одбио да се подвргне алкотестирању и њему је одређено задржавање.

У Излетничкој улици у Краљеву, саобраћајна патрола зауставила је педесетпетогодишњег мушкарца који је управљао „шкодом“ са 1,36 промила алкохола у организму, а у Жичкој улици педесетседмогодишњег возача „хјундаија“ са 1,40 промила.

Из саобраћаја су искључени и шездесетогодишњи мушкарац који је у Лешеву управљао „фијатом“ са 1,86 промила, двадесетшестогодишњи возач „форда“ који је имао 1,31 промила, као и педесетдвогодишњак који је заустављен у Чибуковачкој улици са 1,75 промила алкохола у организму.