Актуелно

Тројицa возача, од којих један малолетан, управљалa возилима под дејством марихуане

21.06.2022.
ПУ за град Београд

Припадници саобраћајне полиције у Београду искључили су из саобраћаја, данас у послеподневним часовима, тројицу возача који су управљали под дејством марихуане, од којих је један малолетан и без возачке дозволе.

На Звездари, око 15.40 часова, у Улици Миријевски венац, заустављено је возило „фијат пунто“, којим је управљао двадесетчетворогодишњи мушкарац, којем је дрога тестом утврђено присуство марихуане.

Полиција је, око 16 часова, у улици Краља Петра у Калуђерици, зауставила аутомобил „мини купер“, којим је управљао шеснаестогодишњак без возачке дозволе, а дрога тестом је утврђено и да је возио под дејством марихуане.
 
Око 17 часова, у Улици Кружни пут у Лештанима, заустављен је тридесеттрогодишњи возач аутомобила марке „фијат пунто“, којем је дрога тестом утврђено да је позитиван на марихуану.

Двојица возача су задржана у службеним просторијама полиције и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве, док је шеснаестогодишњак предат родитељима и против њега ће бити предузете одговарајуће законске мере.