Архива

Заплена наркотика у неколико акција у Београду

30.03.2017.
MУП

Београд

Број: 265/17

30. март 2017. године

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду у неколико акција запленили су више врста наркотика и ухапсили две особе, док ће против треће бити поднета кривична пријава у редовном поступку.

Полиција је у Младеновцу код М.В.(31) пронашла три пакетића опојне дроге марихуане, а потом и место где је како се сумња, крио и размеравао дрогу ради даље продаје. Такође, у стану осумњиченог полиција је пронашла два пакета са марихуаном и један већи у коме се налазило 16 мањих пакета посебно размерених и спремних за даљу продају, укупне тежине око 130 грама, као и дигиталну вагицу за прецизно мерење.

У другој акцији, у Новом Београду полиција је ухапсила В.Н.(34) у чијем возилу је пронашла 36 кесица марихуане и прашкасту материју за коју се сумња да је кокаин.

У дворишту једне средње школе у Младеновцу, школски полицајац је код тридесетдвогодишњег мушкарца из околине Младеновца, у новчанику пронашао пакетић са марихуаном, а након детаљног прегледа још један пакетић ове опојне дроге.

Због сумње да су извршли кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, М.В и В.Н. је одређено задржавање до 48 сати након чега ће бити приведени надлежном тужилаштву, док ће против тридесетдвогодишњака бити поднета кривична пријава у редовном поступку због неовлашћеног држања опојних дрога.