Архива

Ухапшен осумњичени за насилничко понашање, лаку телесну повреду и крађу

18.01.2017.
ПУ Крагујевац

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу ухапсили су Н. Р. (20) из Крагујевца и одредили му меру задржавања у трајању до 48 сати, због постојања основа сумње да је, у размаку од шест сати, извршио четири кривична дела - два насилничка понашања, лаку телесну повреду и крађу.

Како се сумња, најпре је таксисти (41) који га је одвезао до насеља Корићани у Крагујевцу, након одбијања да му плати целокупан износ услуге, шрафцигером нанео расекотину у пределу рамена и поломио му ретровизоре на возилу. У насељу Багремар је, нешто касније, Крагујевчанки (36), коју је срео на улици, без повода и разлога ножем задао убодну рану у пределу леђа и нанео јој лаку телесну повреду.

Сумња се и да је, користећи услуге другог такси возила, физички напао возача (60) и одузео му таблет рачунар, да би на крају таксисту (36), који га је одвезао до Корићана, напао ножем. Овај такси возач је успео да му одузме нож, након чега је дошао у Полицијску управу у Крагујевцу да пријави догађај.

Ефикасном интервенцијом полиције Н. Р. је убрзо идентификован и ухапшен. Код њега су пронађени нож, шрафцигер и таблет који је украо.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, у законском року бити спроведен Основном јавном тужилаштву у Крагујевцу.