Архива

Вештачење возила Велимира Илића

27.01.2017.
МУП
Вештачење возила Велимира Илића
Вештачење возила Велимира Илића

Број: 70/17

27. јануар 2017. године

Вештачење возила „шкода суперб“ Велимира Илића, које је урађено у једном овлашћеном сервису у Чачку, показало је да је до појаве расцепа у пределу задње бочне стране леве виљушке дошло услед дејства механичке силе и то одоздо приликом кретања возила напред, а највероватније услед налегања аутомобила на чврсту подлогу.

Такође, вештачењем је утврђено да је том приликом дошло до настанка иницијалног оштећења, које се током периода експлоатације возила, а услед напрезања тог дела, проширило на садашње стање.

Министарство унутрашњих послова је у више наврата покушало да контактира Велимира Илића, како директно, тако и преко адвоката, како би га обавестилo да може да преузме своје возило. Међутим, он се на позиве полиције до сада није одазвао.

Зарад истинитог информисања јавности и одбацивања нетачних тврдњи Велимира Илића да постоје сведоци који кажу да његов ауто није био паркиран на месту предвиђеном за инвалиде, Министарство унутрашњих послова објављује и фотографију возила пре него што је уклоњено због непрописног паркирања.