Архива

Осумњичени за неовлашћено држање опојних дрога

29.05.2017.
ПУ Кикинда

Припадници Министарства унутрашњих послова у Кикинди и Чоки поднеће кривичне пријаве против четворице мушкарца са подручја Кикинде и Новог Кнежевца, због постојања основа сумње да су починили кривична дела неовлашћено држање опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога.

Полиција је 26. маја ове године, код деветнаестогодишњег мушкарца из Кикинде пронашла пет пакетића са материјом налик на марихуану и две таблете са листе психоактивних сусптанци.

Такође, припадници полиције су у Чоки, приликом контроле путничког возила, у којем се налазио двадесетпетогодишњи мушкарац из Новог Кнежевца, у торбици пронашли биљну материју налик на марихуану.

Двадесетједногодишњи мушкарац терети се да је 28. маја, у Кикинди, приликом  контроле одбацио кутију цигарета, у којој се налазила биљна материја сумњива на марихуану, коју је претходно добио од осамнаестогодишњака без надокнаде.

Против осамнаестогодишњака биће поднета кривична пријава, у редовном поступку, због постојања основа сумње да је починио кривично дело омогућавање уживања опојних дрога.