Архива

Ухапшен осумњичени за покушај убиства

09.11.2017.
ПУ Крагујевац

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу ухапсили су Ј. Д. (26) из Крагујевца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају. Полиција је ухапсила и Н. Ш. (24), Н. П. (25) и М. Н. (23), док ће против двадесеттрогодишњег мушкарца поднети кривичну пријаву у редовном поступку, због сумње да су извршили кривично дело злостављање и мучење.

Они се терете да су, 4. новембра 2017. године, сат после поноћи, позвонили на врата стана двадесеттрогодишњег Крагујевчанина, а када је отворио на силу га одвели до оближњег парка у насељу Ердоглија, где му је Ј. Д, како се сумња, ножем задао убодну рану у пределу леђа, наневши му тешку телесну повреду опасну по живот. Како се сумња, убодне ране оштећеном у пределу десног рамена ножем је нанео и М. Н., док су га остали тукли рукама и ногама.

Повређени се налази на лечењу у Клиничком центру у Крагујевцу.

По налогу надлежног тужиоца, осумњиченима Ј. Д, Н. Ш, Н. П. и М. Н. одређено је задржавање до 48 сати и, уз кривичну пријаву, биће спроведени Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу.