Архива

Расветљено 26 разбојништава

22.05.2018.
МУП

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, интензивним радом расветлили су 26 разбојништава и ухапсили Н.Г. (1978), због постојања основа сумње да је извршио та кривична дела.

Сумња се да је он, од фебруара до 18. маја ове године, на територији општина Звездара, Савски венац, Врачар и Вождовац, у раним јутарњим или вечерњим сатима долазио до киоска и маркета и уз претњу пиштољем од радница одузимао новац.

Приликом хапшења, код Н.Г. је пронађен пиштољ којим је, како се сумња, вршио разбојништва па ће против њега бити поднета кривична пријава и за недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја

За Н.Г. је била расписана потрага због бекства из затвора и он је, уз кривичну пријаву, приведен Првом основном јавном тужилаштву у Београду, а након саслушања је спроведен на даље издржавање затворске казне.

Због постојања основа сумње да је Н.Г. извршио више кривичних дела разбојништва, моле се оштећени грађани који осумњиченог препознају са фотографије да се јаве ПУ за град Београд на бројеве телефона 011/279-7464 или 064/8927-706.