Aktuelno

Edukativna tribina pod nazivom „Uhapsimo bolest zajedno“

08.05.2018.
Povodom Svetskog dana borbe protiv raka jajnika sutra, 8. maja 2018. godine u 10 časova u Policijskoj upravi za grad Beograd biće održana edukativna tribina pod nazivom „Uhapsimo bolest zajedno“. Glavni cilj događaja je da se žene u Ministarstvu unutrašnjih poslova informišu o značaju preventivnih pregleda...

Povodom Svetskog dana borbe protiv raka jajnika sutra, 8. maja 2018. godine u 10 časova u Policijskoj upravi za grad Beograd  biće održana edukativna tribina pod nazivom „Uhapsimo bolest zajedno“. Glavni cilj događaja je da se žene u Ministarstvu unutrašnjih poslova informišu o značaju preventivnih pregleda.

Na tribini će govoriti državni sekretar Biljana Popović Ivković, direktor policije Vladimir Rebić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja prof.dr  Ferenc Vicko, direktor Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Radan Džodić, direktor Instituta za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije prof.dr Aleksandar Stefanović, načelnik Službe za visokospecijalizovanu ambulantnu-medicinsku delatnost u GAK „Narodni Front“ prof. dr Vladimir Pažin i predstavnica Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika „Progovori“ Gorica Đokić.

Pozivamo novinare, snimatelje i fotoreportere da prisustvuju događaju u Policijskoj upravi za grad Beograd, Ulica despota Stefana 107, ulaz 1, sa početkom u 10 časova.