Aktuelno

Proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije

16.06.2019.
Proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije počeće u nedelјu tradicionalnim svečanim defileom čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije i Slovačke Knez Mihailovom ulicom, nastaviće se taktičko tehničkim zborom na Kalemegdanu, dok će centralna Svečana akademija povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana u „Sava centru“...

Broj: 24/19
12. jun 2019. godine

Centralna Svečana akademija povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana u nedelјu, 16. juna 2019. godine u 19 časova u „Sava centru“ (Milentija Popovića 9, južni ulaz iz pravca auto - puta).   

Proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u nedelјu , 16. juna počeće tradicionalnim svečanim defileom čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije i Slovačke Knez Mihailovom ulicom u 11.30 časova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od 11 časova na taktičko tehničkom zboru na Kalemegdanu prikazaće veštine, opremu i vozila koja koriste u radu, a građani će imati priliku da se upoznaju sa preventivnim projektima koje sprovodi Ministarstvo i sa metodama rada  različitih organizacionih jedinica policije.

Neophodno je da mediji zainteresovani za praćenje Svečane akademije povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije akreditacije pošalјu na mejl biro@mup.gov.rs, najkasnije do petka 14. juna do 15 časova.
 
Akreditacije će moći da se preuzmu u subotu, 15. juna od 12 časova u kancelariji 106, Palata „Srbija“, zapadno krilo, I sprat, Bulevar Mihajla Pupina 2.  

Pozivamo novinare, snimatelјe i fotoreportere da prisustvuju svečanoj akademiji i ujedno molimo medijske ekipe da u nedelјu 16. juna na južnom ulazu iz pravca auto – puta „Sava centra“ budu najkasnije do 18.30 časova.