Aktuelno

Osumnjičen za izazivanje teške saobraćajne nezgode

24.06.2019.
PU Kragujevac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (32) sa područja opštine Knić zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je on, sinoć, oko 22 sata, izazvao saobraćajnu nezgodu u mestu Ljubić kod Knića, u kojoj su učestvovala tri vozila, poginuo muškarac (53) sa područja ove opštine, dok su dve osobe povređene.

On je, kako se sumnja, upravlјajući putničkim vozilom ''jugo'', smerom od Kralјeva prema Kragujevcu, prešao je na levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa vozilima ''opel zafira'' i ''opel korsa'', koja su nailazila iz suprotnog smera.

Putnik u ''jugu'' (53) podlegao je povredama na licu mesta, vozač ovog vozila zadobio je teške telesne povrede i zadržan je na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok je vozač ''opel korse'' (34) iz Kragujevca zadobio lake povrede.

Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u prisustvu pripadnika saobraćajne policije Policijske uprave u Kragujevcu.