Arhiva

Stefanović: Želim vam da Novu godinu dočekate sa svojim porodicama u zdravlju, ljubavi, veselju i sa širokim osmehom

31.12.2017.
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uputio je danas čestitku svim građanima Srbije i poželeo im da novogodišnje praznike provedu u zdravlju, ljubavi i veselju...
2017_12_31_Stefanovic_cestitka

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uputio je danas čestitku svim građanima Srbije i poželeo im da novogodišnje praznike provedu u zdravlju, ljubavi i veselju.

„Tokom čitave 2017. godine naš tim posvećenih profesionalaca bio je tu za vas. Neumorno smo radili da bi svako dete naše zemlje bilo sigurno, da bi svaki građanin osetio da Srbija napreduje i da stabilnost naše zemlje utiče na svakog od nas.

Hoćemo da i u narednoj godini budemo posvećeni, vredni, marljivi i da rezultate, koje stvaramo zajedno sa vama, osećate na svakom koraku.

Zaplena više od četiri tone narkotika, smanjenje stope kriminaliteta i povećanje broja policajaca samo su deo rezultata koje smo ostvarili u godini za nama. U narednoj godini povećaćemo opremljenost, obučenost i materijalnu zaštićenost policajaca.

Učinićemo sve da osnažimo njihov standard i da građani Srbije budu potpuno bezbedni i sigurni u svakom gradu i opštini naše zemlje.

Želim vam da Novu godinu dočekate sa svojim porodicama u zdravlju, ljubavi, veselju i sa širokim osmehom koji znači da naša Srbija napreduje“, poručio je Stefanović.